2020知到答案 英语教学论(2020春夏) 完整智慧树网课章节测试答案

沉梦网课代刷

沉梦刷课高专注五年网课代刷的刷课平台、97开户、超星尔雅学习通、智慧树知到APP、优学院交互英语、清华外语在线、创就业云课堂、清华外语新世界、U校园、中国大学MOOC、iSmart视听说、宏图网课、高校邦、外研社(随行课堂APP)、学堂在线、学堂云、至善网、名华慕课(名华在线)、爱课程、新锦成(锦成网)、融e学、智慧职教、云课堂、职教云等网课代刷代看刷课服务。

立即刷课

绪论 单元测试

1、判断题:
英语学科教学论,是介绍英语知识的一门课。
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、判断题:
英语学科教学论,是一门介绍如何教英语的课。
选项:
A:对
B:错
答案: 【

3、判断题:
关于教英语,需要了解相关的语言和语言学习的理论。
选项:
A:错
B:对
答案: 【

4、判断题:
关于教英语,还需要了解相关的教学方法、了解课堂管理的内容、学习教学设计的理念等。
选项:
A:错
B:对
答案: 【

5、判断题:
听说读写看的教学,是关于语言技能的教学。
选项:
A:错
B:对
答案: 【

第一章 单元测试

1、单选题:
Which is not the view of language?  ( )
选项:
A:Structural View 
B:Functional View
C:Interactional View
D:Constructive View
答案: 【Constructive View

2、单选题:
Which is not the view of language Learning? ( )
选项:
A:Socio-constructive Theory
B:Schema Theory
C:Behaviorist Theory
D:Cognitive Theory
答案: 【Schema Theory

3、单选题:
Which is from social-constructivist theory? ( )
选项:
A:stimulus
B:reinforcement 
C:automatic response
D:ZPD
答案: 【ZPD

4、多选题:
For new language learning, the aspects that students need to do with are ( )
选项:
A:Understand the meaning
B:Go abroad for studying
C:Practice the language 
D:Understand the form 
答案: 【Understand the meaning;
Practice the language ;
Understand the form 

5、多选题:
Which belong to process-oriented theory? ( )
选项:
A:Cognitive Theory
B:Behaviorist Theory
C:Schema Theory
D:Socio-constructivist Theory
答案: 【Cognitive Theory;
Behaviorist Theory

6、多选题:
Which belong to condition-oriented theory? ( )
选项:
A:Behaviorist Theory
B:Constructivist Theory
C:Cognitive Theory
D:Socio-constructivist Theory
答案: 【Constructivist Theory;
Socio-constructivist Theory

7、判断题:
The structural view of language is that language is a system of structurally related elements for the transmission of meaning. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、判断题:
The functional view only sees language as a means for doing things. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、判断题:
For behaviorist theory, mistakes should be immediately corrected, and the correction should be immediately praised. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
Learning should be achieved via the dynamic interaction between the teacher and the learner and between learners. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【

第二章 单元测试

1、单选题:
Communicative purpose means ( ).
选项:
A:to practice language forms rather than the meaning. 
B:to design controlled activities.
C:to design “information gap” activity.
D:to do lots of exercises.
答案: 【to design controlled activities.

2、单选题:
What should teachers do to help learners in linguistic competence cultivation. ( )
选项:
A:learn the relationship between grammatical form forms and functions
B:use stress, rhythm, and intonation to express meaning
C:achieve accuracy in the language production
D:Take longer turns, use discourse markers and open and close conversations 
答案: 【use stress, rhythm, and intonation to express meaning

3、单选题:
Discourse competence concerned with ( ).
选项:
A:appropriate use of the language in social context
B:one’s ability to “link units of speech together with facility and without strain or inappropriate slowness or undue hesitations”
C:one’s ability to create coherent written text or conversation
D:knowledge of the language itself, its form and meaning
答案: 【one’s ability to create coherent written text or conversation

4、多选题:
Which aspects belong to communicative activity?  ( )
选项:
A:Content, Not Form
B:Variety of Language
C:Communicative Desire
D:No Teacher Intervention
答案: 【Content, Not Form;
Variety of Language;
Communicative Desire;
No Teacher Intervention

5、多选题:
What are the four teaching procedures of audiolingual method? ( )
选项:
A:Recognition
B:Imitation and Repetition
C:Pattern drills
D:Follow-up activities
答案: 【Recognition;
Imitation and Repetition;
Pattern drills;
Follow-up activities

6、多选题:
Which aspects do not belong to communicative activity?  ( )
选项:
A:Communicative Purpose
B:Teacher’s Intervention
C:Specific Language Form only
D:Free choice of Language
答案: 【Teacher’s Intervention;
Specific Language Form only

7、多选题:
What should teachers do to help learners in linguistic competence cultivation? ( )
选项:
A:achieve accuracy in the grammatical forms
B:use stress, rhythm, and intonation to express 
meaning
C:build a range of vocabulary
D:pronounce the forms accurately
答案: 【achieve accuracy in the grammatical forms;
use stress, rhythm, and intonation to express 
meaning;
build a range of vocabulary;
pronounce the forms accurately

8、判断题:
The communicative activity must involve the students in performing a real communicative purpose rather than just practicing language for its own sake. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【

9、判断题:
The Audiolingual Method is a method of foreign language teaching which emphasizes the teaching of reading and writing before listening and speaking. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
Mother tongue is encouraged in the classroom by audiolingual method. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【

未经允许不得转载:作者:沉梦昂志, 转载或复制请以 超链接形式 并注明出处 沉梦博客
原文地址:《2020知到答案 英语教学论(2020春夏) 完整智慧树网课章节测试答案》 发布于2020-05-30

分享到:
赞(0) 打赏 生成海报

评论 抢沙发

2 + 7 =


长按图片转发给朋友

觉得文章有用就打赏一下文章作者

支付宝扫一扫打赏

微信扫一扫打赏

Vieu4.5主题
切换注册

登录

忘记密码 ?

您也可以使用第三方帐号快捷登录

Q Q 登 录
微 博 登 录
切换登录

注册