2020知到答案 国际结算(双语) 完整智慧树网课章节测试答案

沉梦网课代刷

沉梦刷课高专注五年网课代刷的刷课平台、97开户、超星尔雅学习通、智慧树知到APP、优学院交互英语、清华外语在线、创就业云课堂、清华外语新世界、U校园、中国大学MOOC、iSmart视听说、宏图网课、高校邦、外研社(随行课堂APP)、学堂在线、学堂云、至善网、名华慕课(名华在线)、爱课程、新锦成(锦成网)、融e学、智慧职教、云课堂、职教云等网课代刷代看刷课服务。

立即刷课

第一章 单元测试

1、单选题:
Development of international settlement does not include ( ).
选项:
A:From Barter to cash
B:From cash to non-cash
C:From indirect settlement to direct settlement
D:From payment on delivery to payment against document
答案: 【From indirect settlement to direct settlement

2、单选题:
Main topics of International Settlement include the following, except ( ).
选项:
A:Means of Payment
B:Documents
C:Settlement Methods
D:Risk Management
答案: 【Risk Management

3、单选题:
Roles of Banks in International Settlement include the following, except ( ).
选项:
A:Accounts settlement
B:Financing facility
C:Guarantee for risk
D:Asset management
答案: 【Asset management

4、单选题:
When establishing correspondent banking relationship, the Control Documents contains ( ).
选项:
A:Authorized signatures
B:Test key
C:Schedule of terms and conditions
D:All of the above
答案: 【All of the above

5、单选题:
The most commonly used payment instrument is ( ).
选项:
A:Barter
B:Cash
C:Negotiable Instrument
D:Commodity
答案: 【Negotiable Instrument

第二章 单元测试

1、单选题:
Properties of Negotiable Instruments include (   ).
选项:
A:

Right setting

B:

Requisite in form

C:

Words restriction

D:

All of the other

答案: 【

All of the other

2、单选题:
The payer of ( ) effects payment upon presentation.
选项:
A:Demand Bill
B:Time Bill
C:Usance Bill
D:Time Draft
答案: 【Demand Bill

3、单选题:
If the payee is ( ), the draft can not be endorsed.
选项:
A:Indicative Order
B:Restrictive Order
C:Bearer Order
D:Open Order
答案: 【Restrictive Order

4、判断题:
Crossed cheque can be used to withdraw cash.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
When a Cheque is crossed specially, the Holder may cross it generally.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

未经允许不得转载:作者:沉梦昂志, 转载或复制请以 超链接形式 并注明出处 沉梦博客
原文地址:《2020知到答案 国际结算(双语) 完整智慧树网课章节测试答案》 发布于2020-06-01

分享到:
赞(0) 打赏 生成海报

评论 抢沙发

3 + 8 =


长按图片转发给朋友

觉得文章有用就打赏一下文章作者

支付宝扫一扫打赏

微信扫一扫打赏

Vieu4.5主题
切换注册

登录

忘记密码 ?

您也可以使用第三方帐号快捷登录

Q Q 登 录
微 博 登 录
切换登录

注册