2020智慧树答案 大学英语(一) 最新知到章节测试答案 网课代刷

沉梦昂志

发表文章数:1494

沉梦网课代刷

沉梦刷课高专注五年网课代刷的刷课平台、97开户、超星尔雅学习通、智慧树知到APP、优学院交互英语、清华外语在线、创就业云课堂、清华外语新世界、U校园、中国大学MOOC、iSmart视听说、宏图网课、高校邦、外研社(随行课堂APP)、学堂在线、学堂云、至善网、名华慕课(名华在线)、爱课程、新锦成(锦成网)、融e学、智慧职教、云课堂、职教云等网课代刷代看刷课服务。

立即刷课

第一章 单元测试
1、多选题:
What are the effective methods to open a speech ?
选项:
A:A Story or an Anecdote
B: An Appropriate Quotation
C:Question
答案: 【A Story or an Anecdote; An Appropriate Quotation;Question】
2、多选题:
A supporting detail is a fact, description, example, quotation, anecdote, or other item of information used to ______.
选项:
A:back up a claim
B:illustrate a point
C:explain an idea
D:support a topic sentence
答案: 【back up a claim;illustrate a point;explain an idea;support a topic sentence】
3、多选题:
What are the effective methods to close a speech ?
选项:
A:Direct Call to Action
B:Powerful Quotations
C:Ask a Question
D:Make It Personal
答案: 【Direct Call to Action;Powerful Quotations;Ask a Question;Make It Personal】
4、判断题:
Previewing is one of the three basic speed reading techniques and allows to extract essential information from reading material before digging into details.

选项:
A:对
B:错
答案: 【对】
5、判断题:
A topic sentence contains the main idea upon which a paragraph is developed.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】
第二章 单元测试
1、多选题:
What are the writing essentials of the Problem-solution Pattern mentioned in the video?

选项:
A:The solution to the problems do not equals to the causes of the problems.
B:The solutions should echo the problems.
C:Use some conjunctions.
答案: 【The solution to the problems do not equals to the causes of the problems.;The solutions should echo the problems.;Use some conjunctions.】
2、判断题:
Reading in thought groups can help you break the narrow reading.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】
3、单选题:
Driving is really Greek for me, because I totally have no idea about the car. What does the word “Greek ” mean in the sentence?
选项:
A:一窍不通
B:希腊
C:非常精通
D:略懂皮毛
答案: 【一窍不通】
4、单选题:
Please spell the name of 诸葛亮 in English, according to the rule of spelling names.
选项:
A:Zhuge Liang
B:Zhu Ge Liang
C:Zhuge liang
D:zhuge liang
答案: 【Zhuge Liang】
5、判断题:
The pattern of text organization mentioned in the video is problem – solution Pattern.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

未经允许不得转载:作者:沉梦昂志, 转载或复制请以 超链接形式 并注明出处 沉梦博客
原文地址:《2020智慧树答案 大学英语(一) 最新知到章节测试答案》 发布于2020-06-06

分享到:
赞(0) 打赏 生成海报

评论 抢沙发

4 + 4 =


长按图片转发给朋友

觉得文章有用就打赏一下文章作者

支付宝扫一扫打赏

微信扫一扫打赏

Vieu4.5主题
专业打造轻量级个人企业风格博客主题!专注于前端开发,全站响应式布局自适应模板。
切换注册

登录

忘记密码 ?

您也可以使用第三方帐号快捷登录

Q Q 登 录
微 博 登 录
切换登录

注册