2020智慧树答案 大学英语听说(一) 最新知到章节测试答案 沉梦网课答案

沉梦昂志

发表文章数:1560

沉梦网课代刷

沉梦刷课高专注五年网课代刷的刷课平台、97开户、超星尔雅学习通、智慧树知到APP、优学院交互英语、清华外语在线、创就业云课堂、清华外语新世界、U校园、中国大学MOOC、iSmart视听说、宏图网课、高校邦、外研社(随行课堂APP)、学堂在线、学堂云、至善网、名华慕课(名华在线)、爱课程、新锦成(锦成网)、融e学、智慧职教、云课堂、职教云等网课代刷代看刷课服务。

立即刷课

第一章 单元测试
1、单选题:
What is the most popular sports in England?

选项:
A:table tennis
B:volleyball
C:football
D:basketball
答案: 【football】
2、多选题:
What are the leisure activities for the self-improvement for Chinese people?

选项:
A:practicing calligraphy
B:reading books and newspapers
C:practicing Chinese painting
D:practicing Chinese martial art (Tai Chi)
答案: 【practicing calligraphy;reading books and newspapers;practicing Chinese painting;practicing Chinese martial art (Tai Chi)】
3、多选题:
What are the tools for Chinese painting and calligraphy?
选项:
A:rice paper
B:brushes
C:ink slab
D:ink
答案: 【rice paper;brushes;ink slab;ink】
4、单选题:
听力题:Q: Where does the conversation probably take place?

选项:
A: In the office
B:At the cinema
C:At home
D: In a bar
答案: 【At home】
5、单选题:
听力题:Q: Which invention does the man think changed the world most?

选项:
A:The light bulb
B:The car
C:The phone
D:The computer
答案: 【The light bulb】
第二章 单元测试
1、单选题:
Which type of movie is one of the oldest genres in film?

选项:
A: Action movies

B:Fantasy movies

C:Comedy movies

D:Si-fi movies

答案: 【Comedy movies

2、多选题:
What are the features shared by all the seven segments in the movie My People, My Country?

选项:
A:They tell memories of important historical moments in China

B:They focus only on the heroes of the hour

C:They focus on everyday people and how their lives connect personally with China’s advancement

D:They tell the spirit of ordinary Chinese people

答案: 【They tell memories of important historical moments in China
;They focus on everyday people and how their lives connect personally with China’s advancement
;They tell the spirit of ordinary Chinese people

3、多选题:
If you want to say more politely that someone is rather fat, it is better to describe him or her as ____________.

选项:
A:Overweight

B:Chubby

C:Obese

D:Plump

答案: 【Chubby

;Plump

4、单选题:
Why didn’t the man go to the party?

选项:
A:He had to handle something unexpected.

B:He was taking care of some.

C:He had planned to do something else.

D:He was expecting someone to call him.

答案: 【He had to handle something unexpected.

5、单选题:
What has the woman been preparing for?

选项:
A: erforming in the play Hamlet

B:Making a presentation on Hamlet.

C:Writing a term paper on Hamlet

D: Discussing Hamlet with her professor.

答案: 【Writing a term paper on Hamlet

未经允许不得转载:作者:沉梦昂志, 转载或复制请以 超链接形式 并注明出处 沉梦博客
原文地址:《2020智慧树答案 大学英语听说(一) 最新知到章节测试答案》 发布于2020-07-11

分享到:
赞(0) 打赏 生成海报

评论 抢沙发

6 + 5 =


长按图片转发给朋友

觉得文章有用就打赏一下文章作者

支付宝扫一扫打赏

微信扫一扫打赏

Vieu4.5主题
专业打造轻量级个人企业风格博客主题!专注于前端开发,全站响应式布局自适应模板。
切换注册

登录

忘记密码 ?

您也可以使用第三方帐号快捷登录

Q Q 登 录
微 博 登 录
切换登录

注册