职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语视听说(哈尔滨学院)1452449163 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753-代刷啦网课小助手veiicc-沉梦博客

职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语视听说(哈尔滨学院)1452449163 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

Unit 1 On the Phone

Quiz for Unit 1

1、单选题:
‎A business call should be made ____________.‏
选项:
A: A. during the holidays                             
B: B. during the working hours
C: C. during the rest time                       
D: D. during the dinner time
答案: 【 B. during the working hours

2、单选题:
‍We should not say “________” when we answer the phone.‍
选项:
A: A. Who is speaking, please?         
B: B. Where are you calling from?
C: C. Who are you?              
D: D. Who’s that?
答案: 【 C. Who are you?              

3、单选题:
‌If the one you want is not available on the phone, you can take a message by leaving some basic information except ________.‎
选项:
A: A. the name  
B: B. the company you are from
C: C. the purpose of the call  
D:   D. the company you call
答案: 【   D. the company you call

4、单选题:
‌If there is something wrong with the phone or telephone line when you make a call, you can use the following expressions except _____.   ‏
选项:
A: A. The phone is in order.
B: B. She has changed her telephone number
C: C. I’ve tried to get through several times but it’s always engaged.
D: D. Sorry, we were cut off.
答案: 【 A. The phone is in order.

5、单选题:
‎If you ask for someone during a business call, you can use the following expressions except _______.‏
选项:
A: A. Could I speak to someone in the Sales Department, please?
B: B. Is someboby in?
C: C. Hello, is Jack in the office?
D: D. Please connect me with the Export Department.
答案: 【 B. Is someboby in?

6、单选题:
‎When introducing yourself, you should not say: “__________.”‍
选项:
A: A. This is Ken.
B: B. Ken speaking.
C: C. Hello, this is Paul Smith from Sparkle International.
D: D. I am ….
答案: 【 D. I am ….

7、单选题:
‌At the beginning of a business call, you should introduce yourself by _______.‏
选项:
A: A. saying “Hello, this is xxx from xxx company speaking.”
B: B. saying “Hello, I am xxx from xxx company speaking. ”
C: C. waiting to be asked.
D: D. Just speaking out your name.
答案: 【 A. saying “Hello, this is xxx from xxx company speaking.”

8、单选题:
‍During the business call, if you are not so sure about the information, you can say the following sentences except ________‍
选项:
A: A. “I believe I am right.”
B: B. “I didn’t catch your name. Would you please spell it?”
C: C. “Could you spell that, please?”
D: D. “I’d like you to repeat that number, please.”
答案: 【 A. “I believe I am right.”

9、单选题:
‏You can end a business call by using the following expressions except _______.​
选项:
A: A. Sorry, I must ring off now. I’ve got a call on the other line.
B: B. I look forward to meeting you/ hearing from you soon.
C: C. I think that’s all, bye then.
D: D. The phone is out of order.
答案: 【 D. The phone is out of order.

10、单选题:
‏When making preparations for a business call, which of the following is not right? ‌
选项:
A: A. Review written material first.
B: B. Make a list of all the possible questions and answers.
C: C. Be clear about what information you need.
D: D. Pick up the phone immediately in case that you forget.
答案: 【 D. Pick up the phone immediately in case that you forget.

11、判断题:
‍A business call should not be longer than 1 minute. ‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

12、判断题:
​During the business call we should stick to the subject and do not allow the conversation to drag out with meaningless chatter.  ‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

13、判断题:
‎When you feel necessary to make a business call, pick up your phone immediately in case that you forget. ‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

14、判断题:
​You should try to speak as loud as possible on the phone so as to make yourself heard clearly.‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

15、判断题:
‎In business calls if the person you want is not available, try to leave a message as detailed as possible.‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

Unit 2 At a Meeting

Quiz for Unit 2

1、单选题:
The following is a checklist of major elements essential for meeting effectiveness except _______.‌‌
选项:
A: A.    purpose and participant
B: B.    structure、agenda、location and time
C: C.    responsibilities and confirmation
D:  D. minutes and refreshments
答案: 【  D. minutes and refreshments

2、单选题:
A minute is a summarized or condensed _____ of what has taken place in meeting. ‏
选项:
A: A. writing   
B: B. record  
C: C. notebook  
D: D. time
答案: 【 B. record  

3、单选题:
A well-planned agenda, posted ground rules, using a bin and ______ are the four most important keys to running the effective meetings. ‎
选项:
A: A. a minute  
B: B. a summary 
C:   C. an introduction 
D:   D. the meeting leader
答案: 【 B. a summary 

4、单选题:
‍The _____ is responsible for seeing that the planning gets done, not necessarily for doing it.‏
选项:
A: A. stuff   
B: B. coworker   
C: C. leader   
D: D. participant
答案: 【 C. leader   

5、单选题:
‎ There are some of the drawbacks of meetings except ________.​
选项:
A: A. More time is required than if one person makes the decisions.
B: B. There’s more talk (sometimes irrelevant and repetitive).
C: C. There’s more group pressure.
D: D. There’re more discussions.
答案: 【 D. There’re more discussions.

6、单选题:
‎_____ may record review of the past activities, new decisions and polices, and provide the decision-making process. ‌
选项:
A: A. A minute 
B:  B. An agenda  
C: C. A recorder 
D:  D. A summary
答案: 【 A. A minute 

7、单选题:
‎_____ is a written record to be kept for future reference. ​
选项:
A: A. A summary   
B: B. An agenda  
C: C. A recorder   
D: D. A minute
答案: 【 D. A minute

8、单选题:
A meeting minute includes the following elements except ________.‏
选项:
A: A. the name of the organization
B: B. the place, date and time of the meeting
C: C. the name of the person presiding
D: D. all the details
答案: 【 D. all the details

9、单选题:
During the meeting, what should a chairperson first do? ‍‌‍
选项:
A: A. He should first present the purpose of the meeting.
B: B. He should first focus on the main issues.
C: C. He should first make a summary at the end of the meeting.
D: D. He should first give every attendee a chance to contribute. 
答案: 【 A. He should first present the purpose of the meeting.

10、单选题:
The following are why meetings are held except _______. ​
选项:
A: A.    Information is available to more people.
B: B.     Decision can be made faster.
C: C.     Meetings can lead to more imaginative and informed decisions.
D: D.    Different and unexpected ideas can be contributed.
答案: 【 B.     Decision can be made faster.

11、判断题:
‎Contact can be as simple as sending everyone a friendly reminder through office e-mail, phone calls, or a post card reminder through the mail. ​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

12、判断题:
As a chairperson, before holding a meeting, you needn’t decide who should attend and what the purpose of the meeting is. ​‎​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

13、判断题:
‏It is ok that you begin a meeting five to seven minutes after it was scheduled. ​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

14、判断题:
‍It is not necessary to stick to the agenda during the meeting.‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

15、判断题:
‏A well-planned agenda, posted ground rules, a

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753


沉梦博客 » 职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语视听说(哈尔滨学院)1452449163 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情