职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 通用学术英语(西南交通大学)1461096166 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753-代刷啦网课小助手veiicc-沉梦博客

职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 通用学术英语(西南交通大学)1461096166 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

Unit10

Unit10Quiz

1、单选题:
In the following lists, choose the letter beside the sentence that does not develop the controlling idea which appears in the topic sentences. ‌TOPIC SENTENCE: I enjoy weekends. ‌‌‌
选项:
A: I can sleep late Saturday morning.
B: My friends and I can visit and run around.
C: I can do all kinds of shopping.
D: School assignments are due on Monday. 
答案: 【 School assignments are due on Monday. 

2、单选题:
‍In the following lists, choose the letter beside the sentence that does not develop the controlling idea which appears in the topic sentences. ‍‍TOPIC SENTENCE: Carlos is very interested in cars. ‍‍‍
选项:
A: He knows all the details about all the manufacturers’ models.
B:  His parents allow him $5 50 a week for gas.
C: He spends a lot of time each week making improvements on his old Ford
D: If there is a new-car exhibit in town, you will find him there.
答案: 【  His parents allow him $5 50 a week for gas.

3、单选题:
​In the following lists, choose the letter beside the sentence that does not develop the controlling idea which appears in the topic sentences. ‎TOPIC SENTENCE: I easily give up doing my homework. ‎​‎
选项:
A: I always start to feel hungry and go into the kitchen for a snack.
B: I’ll leave my studying to investigate any noise I hear.
C: While I study, I try to listen to the radio with one ear.
D: for me, physics is the hardest subject. 
答案: 【 for me, physics is the hardest subject. 

4、单选题:
‎In the following lists, choose the letter beside the sentence that does not develop the controlling idea which appears in the topic sentences.‌TOPIC SENTENCE: The weather has been changeable. ‌‎‌
选项:
A: On Sunday we had a high wind that blew down some trees.
B: Monday was so cold we had to turn on the heat and wear our winter coats.
C: Tuesday we formed a group to go roller-skating.
D: By Wednesday the weather cleared and the sun came out. 
答案: 【 Tuesday we formed a group to go roller-skating.

5、单选题:
‍In the following lists, choose the letter beside the sentence that does not develop the controlling idea which appears in the topic sentences.‍TOPIC SENTENCE: All the people on our block give us trouble.‍​‍
选项:
A: Mrs. Brown calls the police whenever we want to play ball on the street.
B: Mrs. Gonzales invites us in for lemonade every day
C: If we happen to stray into Mr. Hardy’s yard, he yells at us.
D: Mrs. Johnson complains that skateboarding makes too much noise. 
答案: 【 Mrs. Gonzales invites us in for lemonade every day

6、单选题:
‌Rearrange the order of the following sentences so that they can be coherent. ‌a. When he was almost at the top, his foot had slipped on a loose rock, and he had nearly fallen 1,000 feet down the steep side of the peak. ‌b. At the bottom, Professor John Mathewson had sprained his ankle. ‌c. Finally, Professor John Mathewson crawled to the top of Mt. Everest. ‌d. It had been a long, hard climb to the top. ‌e. Partway up, he had lost his rope.‌‌Which of the following is the best answer?‌
选项:
A: d b e a c
B: d e a c b
C: e a c b d
D: a b d c e
答案: 【 d b e a c

7、单选题:
‎Rearrange the order of the following sentences so that they can be coherent. ​a. Then, too, my mother wanted me to stay close to my sister.  ​b. I argued that two of year of study abroad would help me a lot at this stage of my career.  ​c. For one thing my, father was not well. ​d. Finally my sister offered to stay at home alone during my absence. ​e. I found it hard to leave my home and travel to another land.  ​f. This made some of my problems begin to vanish. ​‎​‎Which of the following is the best answer?​
选项:
A: a b c d e f 
B: e c a b d f 
C: e c a f d b 
D:  c f b d e a
答案: 【 e c a b d f 

8、单选题:
​Rearrange the order of the following sentences so that they can be coherent. ‍a. Behind the house a hill rose sharply. ‍b. Standing at the edge of the road, I looked up the gently winding driveway that climbed to the front of the house.  ‍c. I had never seen such a lovely setting for a house.  ‍d. The hill ended in a curved peak that seemed to frame the whole scene.‍e. The house stood on a level space surrounded by tall oak trees.‍​‍​Which of the following is the best answer?‍
选项:
A: a b d c e
B:  c b d a e
C: c b e a d
D: b e a d c
答案: 【 c b e a d

9、单选题:
‌Rearrange the order of the following sentences so that they can be coherent. ‎‌‎a. He spent the first fifteen minutes of the hour working on the first of ten examination problems. ‎b. He spent other minutes doodling on his test paper,  ‎c. Jose did not complete his mathematics examination yesterday. ‎d. Like many college students, he does not know how to use time profitably during an examination ‎‌‎‌Which of the following is the best answer?‎
选项:
A: c d a b
B: a c b d 
C: c d b a 
D:  c a b d
答案: 【 c d a b

10、单选题:
Rearrange the order of the following sentences so that they can be coherent. ‍a. Then you will come to a hallway leading to the library’s music room.  ‍b. Walking around the information desk to the left, you will pass a children reading room on your right. ‍c. The sign reads: To the Music Room.  ‍d. As you enter the main door of the library, you will see the information desk directly in front of you. ‍e. At the end of the hallway you will see a sign.‍‎‍‎Which of the following is the best answer?‍
选项:
A: d b e a c
B: d b a e c
C: a b e c d
D: e d b a c
答案: 【 d b a e c

11、填空题:
The following is a list of sentences which forms an introduction section. Read each of them and rearrange them in a logical order of the introduction.‏a. With the application of audio and visual materials in teaching, the class will become alive and attractive. ‏b. and then analyze the advantages they will bring to the teachers as well as students.‏c. Teaching method is always a heated topic for teachers to make his or her class well.‏d. Such a class can not only develop students’ initiatives but also improve teachers teaching performance.‏e. Multimedia techniques will help teachers make a class better.‏f. The essay will first demonstrate the significance of multimedia techniques;‏g. Traditional classes are teacher-centered and the teaching pattern is “one chalk, one blackboard”.‏h. According to Wikipedia, multimedia techniques refer to the techniques of the combined use of media such as television, slides, etc, esp. in education.‏i. The purpose of the essay is to study the advantages multimedia techniques bring to a class.‏j. This pattern can easily lead to a boring and tedious class.‏‎‏
答案: 【 cgjehadifb

Unit11

Unit11Quiz

1、单选题:
‍Which of the underline  expressions is  the hedging of the following sentences.‏‍‏There is no difficulty in explaining how a structure such as an eye or a feather contributes to survival and reproduction; the difficulty is in thinking of a series of steps by which it could have arisen.‏‍‏‍‏
选项:
A: There is no difficulty in explaining how a structure such as an eye or a feather contributes to survival and reproduction; the difficulty is in thinking of a series of steps by which it could have arisen.
B: There is no difficulty in explaining how a structure such as an eye or a feather contributes to survival and reproduction; the difficulty is in thinking of a series of steps by which it could have arisen.
C: There is no difficulty in explaining how a structure such as an eye or a feather contributes to survival and reproduction; the difficulty is in thinking of a series of steps by which it could have arisen.
D: There is no difficulty in explaining how a structure such as an eye or a feather contributes to survival and reproduction; the difficulty is in thinking of a series of steps by which it could have arisen.
答案: 【 There is no difficulty in explaining how a structure such as an eye or a feather contributes to survival and reproduction; the difficulty is in thinking of a series of steps by which it could have arisen.

2、单选题:
‌Which of the underline  expressions is  the hedging of the following sentences.‏For example, it is possible to see that in January this person weighed 60.8 kg for eight days.‏‌‏
选项:
A: For example, it is possible to see that in January this person weighed 60.8 kg for eight days
B: For example, it is possible to see that in January this person weighed 60.8 kg for eight days
C: For example, it is possible to see that in January this person weighed 60.8 kg for eight days
D: For example, it is possible to see that in January this person weighed 60.8 kg for eight days
答案: 【 For example, it is possible to see that in January this person weighed 60.8 kg for eight days

3、单选题:
‎Which of the underline  expressions is  the hedging of the following sentences.​‎​For example, it may be necessary for the spider to leave the branch on which it is standing, climb up the stem, and walk out along another branch.​‎​
选项:
A: For example, it may be necessary for the spider to leave the branch on which it is standing, climb up the stem, and walk out along another branch.
B: For example, it may be necessary for the spider to leave the branch on which it is standing, climb up the stem, and walk out along another branch.
C: For example, it may be necessary for the spider to leave the branch on which it is standing, climb up the stem, and walk out along another branch.
D: For example, it may be necessary for the spider to leave the branch on which it is standing, climb up the stem, and walk out along another branch.
答案: 【 For example, it may be necessary for the spider to leave the branch on which it is standing, climb up the stem, and walk out along another branch.

4、单选题:
Which of the underline  expressions is  the hedging of the following sentences.‍There is experimental work to show that a week or ten days may not be long enough and a fortnight to three weeks is probably the best theoretical period.‍​‍
选项:
A: There is experimental work to show that a week or ten days may not be long enough and a fortnight to three weeks is probably the best theoretical period.
B: There is experimental work to show that a week or ten days may not be long enough and a fortnight to three weeks is probably the best theoretical period.
C: There is experimental work to show that a week or ten days may not be long enough and a fortnight to three weeks is probably the best theoretical period.
D: There is experimental work to show that a week or ten days may not be long enough and a fortnight to three weeks is probably the best theoretical period.
答案: 【 There is experimental work to show that a week or ten days may not be long enough and a fortnight to three weeks is probably the best theoretical period.

5、单选题:
‍Which of the underline  expressions is  the hedging of the following sentences.‎Conceivably, different forms, changing at different rates and showing contrasting combinations of characteristics, were present in different areas.‎‍‎
选项:
A: Conceivably, different forms, changing at different rates and showing contrasting combinations of characteristics, were present in different areas.
B: Conceivably, different forms, changing at different rates and showing contrasting combinations of characteristics, were present in different areas.
C: Conceivably, different forms, changing at different rates and showing contrasting combinations of characteristics, were present in different areas.
D: Conceivably, different forms, changing at different rates and showing contrasting combinations of characteristics, were present in different areas.
答案: 【 Conceivably, different forms, changing at different rates and showing contrasting combinations of characteristics, were present in different areas.

6、单选题:
‎Which of the underline  expressions is  the hedging of the following sentences.‎‎‎One possibility is that generalized latent inhibition is likely to be weaker than that produced by pre-exposure to the CS itself and thus is more likely to be susceptible to the effect of the long interval.‎‎‎
选项:
A: One possibility is that generalized latent inhibition is likely to be weaker than that produced by pre-exposure to the CS itself and thus is more likely to be susceptible to the effect of the long interval.
B: One possibility is that generalized latent inhibition is likely to be weaker than that produced by pre-exposure to the CS itself and thus is more likely to be susceptible to the effect of the long interval.
C: One possibility is that generalized latent inhibition is likely to be weaker than that produced by pre-exposure to the CS itself and thus is more likely to be susceptible to the effect of the long interval.
D: One possibility is that generalized latent inhibition is likely to be weaker than that produced by pre-exposure to the CS itself and thus is more likely to be susceptible to the effect of the long interval.
答案: 【 One possibility is that generalized latent inhibition is likely to be weaker than that produced by pre-exposure to the CS itself and thus is more likely to be susceptible to the effect of the long interval.

7、单选题:
‍Which of the underline  expressions is  the hedging of the following sentences.‎‍‎For our present purpose, it is useful to distinguish two kinds of chemical reaction, according to whether the reaction releases energy or requires it.‎‍‎
选项:
A: For our present purpose, it is useful to distinguish two kinds of chemical reaction, according to whether the reaction releases energy or requires it.
B: For our present purpose, it is useful to distinguish two kinds of chemical reaction, according to whether the reaction releases energy or requires it.
C: For our present purpose, it is useful to distinguish two kinds of chemical reaction, according to whether the reaction releases energy or requires it.
D: For our present purpose, it is useful to distinguish two kinds of chemical reaction, according to whether the reaction releases energy or requires it.
答案: 【 For our present purpose, it is useful to distinguish two kinds of chemical reaction, according to whether the reaction releases energy or requires it.

8、单选题:
‎Which of the underline  expressions is  the hedging of the following sentences.‌‎‌It appears to establish three categories: the first contains wordings generally agreed to be acceptable, the second wordings which appear to have been at some time problematic but are now acceptable, and the third wordings which remain inadmissible.‌‎‌
选项:
A: It appears to establish three categories: the first contains wordings generally agreed to be acceptable, the second wordings which appear to have been at some time problematic but are now acceptable, and the third wordings which remain inadmissible.
B: It appears to establish three categories: the first contains wordings generally agreed to be acceptable, the second wordings which appear to have been at some time problematic but are now acceptable, and the third wordings which remain inadmissible.
C: It appears to establish three categories: the first contains wordings generally agreed to be acceptable, the second wordings which appear to have been at some time problematic but are now acceptable, and the third wordings which remain inadmissible.
D: It appears to establish three categories: the first contains wordings generally agreed to be acceptable, the second wordings which appear to have been at some time problematic but are now acceptable, and the third wordings which remain inadmissible.
答案: 【 It appears to establish three categories: the first contains wordings generally agreed to be acceptable, the second wordings which appear to have been at some time problematic but are now acceptable, and the third wordings which remain inadmissible.

9、单选题:
​The basic components of all arguments involve three interdependent elements: claim(C), support (S)and warrant(W). Please read the following sentences and figure out which one each sentence belongs to. ‏Art is fundamental to cultural life; people want to live where art flourishes. (  )‏Inner-city art schools must receive more government funding. (  )‏Studies show that a vibrant arts scene improves the local economy. (  )‏​‏
选项:
A: W C S
B: C S W
C: W S C
D: C W S
答案: 【 W C S

10、单选题:
​The basic components of all arguments involve three interdependent elements: claim(C), support (S)and warrant(W). Please read the following sentences and figure out which one each sentence belongs to. ​​​Probably about only 10% of your manuscript should appear as directed quoted matter. (  )​Students frequently overuse direct quotations in taking notes, and as a result they overuse quotations in the final research paper. (  )​Therefore, you should limit the amount of exact of transcribing of source materials while taking note. (  )​​​
选项:
A: S C W
B: C S W
C: S W C
D: C W S
答案: 【 S C W

Unit12

Unit12Quiz

1、单选题:
‌Which statement is false in terms of the importance of making presentation in English?‎‌‎
选项:
A: English is widely used around the world.
B: English is more superior to other language.
C: English is an effective tool to express your views.
D: For college students, English is significant in academic study.
答案: 【 English is more superior to other language.

2、单选题:
‏Which is not the feature of a presentation?‍‏‍
选项:
A: A presentation use visual aids to show some information to the audience.
B: A presentation involves explaining your ideas.
C: When you explain something, the presenter should not talk about the backstory about the topic.
D: When presenting ideas, the presenter need to use formal and academic language.
答案: 【 When presenting ideas, the presenter need to use formal and academic language.

3、单选题:
‎Which one does not belong to the ‘four types of presentation’?‌‎‌
选项:
A: Informative presentation with a descriptive feature.
B: Persuasive presentation to motive and convince.
C: Goodwill presentation with the entertaining and ceremonial characteristic.
D: Story-telling presentation to describe a story.
答案: 【 Goodwill presentation with the entertaining and ceremonial characteristic.

4、单选题:
‌Which statement is false in terms of the process of presentation?‎‌‎
选项:
A: You do not need to prepare for the Question & Answer section.
B: You need to set your objectives of your presentation
C: You need to choose the structure of your presentation.
D: You need to rehearse your presentation.
答案: 【 You do not need to prepare for the Question & Answer section.

5、单选题:
​Which statement is false in term of the application of presentation structure?‌​‌
选项:
A: For research presentation, the frequently used structure is Introduction—Body—Conclusion.  
B: The Past — Present — Future mode is commonly applied in persuasive speech where you pitch a solution to a business problem.
C: In a persuasive presentation, people use the Complication—Resolution—Example mode as well.
D: Pros-Cons-Recommendation mode is not suitable for persuasive presentation.
答案: 【 Pros-Cons-Recommendation mode is not suitable for persuasive presentation.

6、单选题:
‏There are different types of visuals. Which one is flow chart?​‏​
选项:
A: It shows chain of command, hierarchies in an organization
B: It illustrates a series of steps in a procedure, decision, or other “stepwise” process
C: It shows how percentages relate to each other within a whole
D: It compares data in two dimensions
答案: 【 It illustrates a series of steps in a procedure, decision, or other “stepwise” process

7、单选题:
​Your posture can send messages. Which statement is false to explain your posture?‍​‍
选项:
A: Leaning to one side – You don’t really want to be there, you are trying to slip away; 
B: Pacing across the speaking area – Without purpose and with no relation to the speech – You can’t wait to get out. You are wasting your time there.
C: You turn your back on the audience whilst you speak – You are telling lies to your audience.
D: A clenched fist to show anger. It is hostile and threatening. It could also convey the sense you are hiding something.
答案: 【 You turn your back on the audience whilst you speak – You are telling lies to your audience.

8、单选题:
​Which one is not the reason for using poster?‍​‍
选项:
A: Posters facilitate informal communication with viewers.
B: Posters are handy
C: Posters can be used as a cure for public speaking panic
D: Posters are beautiful. 
答案: 【 Posters are beautiful. 

9、单选题:
‏Which one is not the feature of a poster?‏‏‏
选项:
A: A good poster is always big enough.
B: A good poster focuses on a core message.
C: A good poster contains graphs and images.
D: An effective poster always keeps the sequence well-organized.
答案: 【 A good poster is always big enough.

10、单选题:
​Here are some suggestions for creating good posters. Which statement is wrong?‌​‌
选项:
A: Before starting work on your poster, consider message, space, budget, format, and deadlines.
B: You need to focus your core message and ask yourself which details are absolutely essential for conveying your message.
C: Use a clear layout to move readers through your poster.
D: Headings are not that important.
答案: 【 Headings are not that important.

Unit2

Unit2Quiz

1、判断题:
 If your tutor is young, you can address his by his first name.‍​‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

2、判断题:
When communicating with tutor via e-mail, it is important to clarify what you want from the tutor at or near the end of the email. ‏​‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

3、判断题:
When writing an email to your tutor, avoid informal or overly relaxed language‎‍‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

4、判断题:
​In a group discussion, speaking capacity is more important than listening.​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

5、判断题:
‌Visual learners do well with hearing information.‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

6、填空题:
Improve the following subject lines:‎1)     Bad subject line: Brochure‎‎Good subject line:                                                      ‎‎This email is from a travel agent to a client who has asked for brochures on cruises in the Caribbean.‎‎‎
答案: 【

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753


沉梦博客 » 职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 通用学术英语(西南交通大学)1461096166 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情