职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语(兰州理工大学)1452111210 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753-代刷啦网课小助手veiicc-沉梦博客

职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语(兰州理工大学)1452111210 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

Unit1Brands

Unit1单元测验

1、单选题:
The creation of Virgin Cola, Virgin Air, Virgin Rail and Virgin Bride is an example of     ‍    __________ . ‍‍‍
选项:
A: brand stretching   
B: brand loyalty   
C: brand awareness  
D: brand equity
答案: 【 brand stretching   

2、单选题:
Consumers who always buy Levi’s when they need a new pair of jeans are showing ‌    __________ .‌
选项:
A: brand stretching   
B: brand loyalty  
C:  brand awareness  
D:  brand equity
答案: 【 brand loyalty  

3、单选题:
 The use of BMW cars and Nokia phones in James Bond films are examples of ‌    ___________ . ‌‏‌
选项:
A: product endorsement 
B:  product placement  
C:     product cycle   
D:    product range
答案: 【  product placement  

4、单选题:
Cheap but good Chinese products have brought ___________ to Americans by giving them  ‌     more choices and reducing the country’s inflation rate. ‌‍‌
选项:
A: intangible benefits  
B:      tangible benefits  
C:    outsource   
D:     disadvantage
答案: 【      tangible benefits  

5、单选题:
Not enough people recognize our logo; we need to spend a lot more on raising___________ .‎
选项:
A: brand stretching  
B:     brand loyalty   
C:     brand awareness   
D:   brand equity
答案: 【     brand awareness   

6、单选题:
David Beckham advertising Vodafone is an example of ___________ . ‍‍
选项:
A:  product endorsement  
B:       product placement  
C:      product cycle   
D:    product range
答案: 【  product endorsement  

7、单选题:
    ___________ refers to the value, both tangible and intangible, that a brand adds to a ‌    product/service.‌
选项:
A:  Brand loyalty   
B: Brand awareness   
C:  Brand equity   
D:  Brand name
答案: 【  Brand equity   

8、单选题:
 __________ refer to the statistical data of a population, especially those showing average  ‌    age, income, education, etc.‌  ‌
选项:
A: Focus group   
B:     Customers         
C:    Stockers          
D:   Demographics
答案: 【   Demographics

9、单选题:
The Toblerone ________ contains the image of a bear hidden in the Matterhorn mountain, ​    which is where Toblerone originally came from.​  ​
选项:
A: logo       
B:  brand              
C:   name               
D: slogan
答案: 【 logo       

10、单选题:
For example, if a company has 1.5 million shares outstanding at a share price of $25, its ‍     ___________ is $37.5 million.‍​‍
选项:
A: market cap     
B:   profit                 
C:   maximum value        
D:  capital
答案: 【 market cap     

11、判断题:
In order to take helpful notes during class, it is important to understand your instructors’ style of lecturing.‎‎‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

12、判断题:
‎      Note-taking should take place during class.‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

13、判断题:
​      If textbook assignments are boring, the student does not have to complete them.​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

14、判断题:
It is essential for students to take good notes during class because studies show that we forget 50% of what hear immediately after.‍‎‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

15、判断题:
Before a class begins, it is important to review notes from reading assignments and previous  ‌   lectures.‌‍‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

16、填空题:
‎Directions: Complete the response to Jack’s questions below.​ ​Why don’t we    In my opinion   How about     I’m afraid   I see   I think ​ ​‎ ​Jack: The proposal is the we change our logo and rethink our brand image. So, what are your views ​on this.​Mary: ____________ (1), this is the only way to solve our current problems.​
答案: 【 In my opinion

17、填空题:
Directions: Complete the response to Jack’s questions below.‏ ‏Why don’t we    In my opinion   How about     I’m afraid   I see   I think‏ ‏John: ____________ (2) focus on our brand image first? That’s the key issue!‏‍‏‍‏
答案: 【 Why don’t we

18、填空题:
‏Directions: Complete the response to Jack’s questions below.‏ ‏Why don’t we    In my opinion   How about     I’m afraid   I see   I think ‏ ‏Andy: ____________ (3) I can’t agree. What we need is a wider product range.‏‏‏
答案: 【 I’m afraid

19、填空题:
​Directions: Complete the response to Jack’s questions below.‏ ‏Why don’t we    In my opinion   How about     I’m afraid   I see   I think ‏ ‏Clara: ____________ (4) dong both? We can stretch our brand and improve our image at the same  time.‏​‏
答案: 【 How about

20、填空题:
‌Directions: Complete the response to Jack’s questions below.‏ ‏Why don’t we    In my opinion   How about     I’m afraid   I see   I think ‏ ‏      Victor: ____________ (5) what you mean, but we’ve got to start somewhere, and a new image is more important at this stage.‏‌‏
答案: 【 I see

随堂测验

1、单选题:
1.     Which of the following SWOT elements are internal factors for a business?‍
选项:
A:  Strengths and Weaknesses 
B: Opportunities and Threats 

C: Strengths and Opportunities 

D: Weaknesses and Threats 

答案: 【  Strengths and Weaknesses 

2、单选题:
2. Which of the following is false regarding why a SWOT Analysis is used?‍
选项:
A:  To build on the strengths of a business 

B: To minimize the weaknesses of a business 

C: To reduce opportunities available to a business 
D:                    To counteract threats to a business 
答案: 【 To reduce opportunities available to a business 

3、单选题:
3. Which of the following could be a strength?​
选项:
A: Weather           
B: New international market
C: A price that is too high

D:       The location of a business
答案: 【       The location of a business

4、单选题:
4. Which of the following could be a weakness?
‏
选项:
A: A developing market such as the Internet

B: Competitors with access to better channels of distribution
C: Poor quality of goods and services

D:       Special marketing expertise 
答案: 【 Poor quality of goods and services


5、单选题:
5. Which of the following could be an opportunity?
​
选项:
A: Having quality processes and procedures

B: Moving into new market segments that offer improved profits
C: Damaged reputation

D: A new competitor in your home market
答案: 【 Moving into new market segments that offer improved profits

Unit2Travel

Unit2单元测验

1、单选题:
​Travel happens with or without luggage, and it can be one way or ________ trip.‍
选项:
A: around
B: round
C: back
D: odd
答案: 【 round

2、单选题:
‍If you go abroad, you need your ________ as one of your travel documents.‎
选项:
A: passport
B: money
C: insurance
D: credit card
答案: 【 passport

3、单选题:
​In customer loyalty program, customers are often given a unique ______, such as a membership card.‏
选项:
A: reward
B: letter
C: identifier
D: badge
答案: 【 identifier

4、单选题:
​Loyalty programs could _________.‌
选项:
A: largely increase investment
B: decrease the company’s fame
C: strengthen the relationship with customers
D: disturv the management
答案: 【 strengthen the relationship with customers

5、单选题:
‏According to the video, English listening is influenced by________.‌
选项:
A: speaking speed
B: noisy environment
C: the listener’s emotion
D: the listener’s grammar
答案: 【 speaking speed

6、单选题:
‎Dealing with a customer’s complaints, you should_______________.​
选项:
A: repeat back what you are hearing to show that you have listened
B: keep on asking questions to dig out the truth
C: always stand on your company to defend its benefits
D:  be very serious towards your customer
答案: 【 repeat back what you are hearing to show that you have listened

7、单选题:
‏The letter to point out a mistake by the letter’s recipient is called the letter of _______.‎
选项:
A: complaint
B: order
C: request
D: application
答案: 【 complaint

8、单选题:
​________ is/ are directly shown in the chart or graph.‌
选项:
A: The general tendency
B: Time periods
C: Similarities and differences 
D: The future trend
答案: 【 Time periods

9、单选题:
‌“Do in Rome as Romans do” means when we travel, we should________.​
选项:
A: do as the local people do according to their customs, traditions and culture
B: behave as we like in a foreign place
C: do as the tourist guide suggests
D: do as we are in our hometown
答案: 【 do as the local people do according to their customs, traditions and culture

10、单选题:
‏In the first paragraph of a business letter, you should introduce yourself and your ______. ‍
选项:
A: interest on the company
B:  purpose of writing this letter
C: good wish for the relationship between two companies
D: impression on the company 
答案: 【  purpose of writing this letter

11、单选题:
‌Before you make a complaint, __________. ‌
选项:
A: try to expose your experience to the social media
B: try to get to know the company’s history
C: try to figure out who is in charge
D: try to show your anger
答案: 【 try to figure out who is in charge

12、单选题:
‌According to the video, we can use the context, grammar and ______ to help us understand what others are talking about. ‎
选项:
A: imagination
B: non-vocal information
C: anticipation
D: clothes
答案: 【 non-vocal information

13、单选题:
‌Try to deal with customers’ complaints with a sense of _______. ‎
选项:
A: emergence
B: emergency
C: emergent
D: urgent
答案: 【 emergency

14、填空题:
‎Direction: Arrange these options to form an anwer to a complaining message. Each option should be used only once. ​‎A. I hope you can understand. ​‎B. Thank you for choosing our company.​‎C. But we will send you a special gift as compensation and we will enhance the training of our employees to offer better and more comfortable services. ​‎D. I’m sorry about your broken luggage and the impolite treatment from our manager on duty. ​‎E. I’m afraid that what you can get is just a new bag because we have our regulations and our policy. ​
答案: 【 DEACB

15、填空题:
​Direction: Arrange these options to form an answer to a complaining message. Each option should be used only once. ‌​A. Because our airline hasn’t finished the replacement of all the old airplanes, a few are still working.‌​B. We will offer a 50% discount for your next trip from Barcelona to NY as compensation.‌​C. I believe you will have a better travel experience in the future with the new airplane and good services. ‌​D. I’m sorry for your awful travel experience! ‌​E. Thank you for your criticism! ‌​F. I’m afraid your flight is the one. ‌
答案: 【 DAFBCE

16、填空题:
‏Directions: Please match the loyalty programs with their content and fill the blanks with the correspondent numbers.‌‏points programs,  2. spend programs, 3. tiered programs, 4. paid programs,   5.punch programs‌‏‌‏_______ Customers are rewarded a product or service of equal or lesser value free of charge for purchasing a particular product or service with “punches.”‌
答案: 【 5

17、填空题:
Directions: Please match the loyalty programs with their content and fill the blanks with the correspondent numbers.‍‏points programs,  2. spend programs, 3. tiered programs, 4. paid programs,   5.punch programs‍‏________The programs let customers accumulate points that they can redeem for rewards or free products/services.‍
答案: 【 1

18、填空题:
​‌Directions: Please match the loyalty programs with their content and fill the blanks with the correspondent numbers.‌​points programs,  2. spend programs, 3. tiered programs, 4. paid programs,   5.punch programs‌_________ The programs give customers rewards based on different levels of spending or points.‌​‌
答案: 【 3

19、填空题:
Directions: Please match the loyalty programs with their content and fill the blanks with the correspondent numbers.‎‏points programs,  2. spend programs, 3. tiered programs, 4. paid programs,   5.punch programs‎‏_________ Customers get loyalty credit for the amount they spend at the business.‎
答案: 【 2

20、填空题:
Directions: Please match the loyalty programs with their content and fill the blanks with the correspondent numbers.‌‍points programs,  2. spend programs, 3. tiered programs, 4. paid programs,   5.punch programs‌_________ The programs provide an exclusive feel by incorporating a monthly or yearly fee that members pay for access to special services, discounts, or unique opportunities.‌
答案: 【 4

随堂测验

1、单选题:
  _______ reveals the key information in a graph.​
选项:
A: The title
B: The measurement
C:           Time periods
D:         The bars
答案: 【 The title

2、单选题:
‏      The ______ usually shows changes, comparing two or more things over time.‏
选项:
A:       pie chart
B:       line graph
C:       bar chart
D:       table
答案: 【       line graph

3、单选题:
‏      Your representation of a chart or a graph usually consists of 3 parts: ________, description and conclusion or inference.‌
选项:
A:       summary
B:       introduction
C:       brainstorming
D:       review
答案: 【       introduction

4、单选题:
‎      The description is composed by two parts: the overview and _______.​
选项:
A:       questions
B:       comparison
C:       detailed data
D:       contrast
答案: 【       detailed data

5、单选题:
‏      The comparison and ______ are conducted usually in analysing a graph‍
选项:
A:       analogy
B:       exaggeration
C:       parallelism
D:       contrast
答案: 【       contrast

Unit3Organization

Unit3单元测试

1、单选题:
‎Which of the following tips is not appropriate when talking to a stranger?‏
选项:
A:  Catch the person’s eye, and hold eye contact as long as possible.
B: Ask open-ended questions to help you learn the person more.
C: Make small talk to run on the conversation.
D: Watch the listener’s body language to notice whether the person is engaged in actively.
答案: 【  Catch the person’s eye, and hold eye contact as long as possible.

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753


沉梦博客 » 职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语(兰州理工大学)1452111210 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情