2020知到答案 跨文化交际(山东外贸职业学院版) 完整智慧树网课章节测试答案-veiiccveiicc-沉梦网络

2020知到答案 跨文化交际(山东外贸职业学院版) 完整智慧树网课章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
Which of the following is the same with “first name”? 
选项:
A:Family name
B:Surname
C:Middle name
D:Given name
答案: 【Given name

2、单选题:
 The twin construct refers to _________.
选项:
A:individualism and liberalism
B:individualism and collectivism
C:collectivism and Confucianism
D:Confucianism and liberalism
答案: 【individualism and collectivism

3、单选题:
 Which one of the following is Not one of the seven facial expressions?
选项:
A:Happiness
B:Anger
C:Pride
D:Surprise
答案: 【Pride

4、单选题:
In Japan, The OK sign means         
选项:
A:money
B:zero
C:worthless
D:I’ll kill you!
答案: 【money

5、单选题:
 ______ is at the core of intercultural communication.
选项:
A:sender
B:receiver
C:culture
D:language
答案: 【language

第二章 单元测试

1、单选题:
In the statements of Rod and Wangjie from 2.1, what surprises Rod?
选项:
A:The Chinese guests never accept his offer of drinks or food.
B:The Chinese often come to visit him
C:The Chinese guests love the drinks
D:The Chinese guests hate the food and drinks.
答案: 【The Chinese guests never accept his offer of drinks or food.

2、单选题:
Which of the countries doesn’t belong to individualistic culture?
选项:
A:Italy
B:New Zealand
C:France
D:Greece
答案: 【Greece

3、判断题:
You can tell your boss that you think he is attractive. 
选项:
A:对
B:错
答案: 【

4、判断题:
It is OK if you give your professor a music CD to show appreciation.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
The “lack of pushing and shoving” can be seen as immodest in America when you receive a gift.
选项:
A:对
B:错
答案: 【


沉梦网络 » 2020知到答案 跨文化交际(山东外贸职业学院版) 完整智慧树网课章节测试答案

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情