2020知到答案 英语语法(吉林联盟)2074294 完整智慧树网课章节测试答案-veiiccveiicc-沉梦网络

2020知到答案 英语语法(吉林联盟)2074294 完整智慧树网课章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
There are times___________ everyone needs to be alone.
选项:
A:when
B:whom
C:who
D:whose 
答案: 【when

2、单选题:
In the dark street, there wasn’t a single person _____she could turn for help.
选项:
A:that
B:from who
C:who
D:to whom
答案: 【to whom

3、单选题:
After living in Paris for fifty years he returned to the small town ________he grew up as a child.
选项:
A:when
B:that
C:where 
D:which
答案: 【where 

4、单选题:
It was the most interesting film ______I have seen.
选项:
A: that
B:what
C:which
D:whose
答案: 【 that

5、单选题:
He often helps students_______ he thinks are not quick at their studies.
选项:
A: where
B:who
C:when
D: whom
答案: 【who

第二章 单元测试

1、单选题:
It is known to us ___ where there is pollution, there is harm.
选项:
A: that
B:which
C: what 
D:where
答案: 【 that

2、单选题:
You must do well ______ the teacher asks you to do.
选项:
A:where
B: that 
C:what 
D:which
答案: 【what 

3、单选题:
My suggestion is ______ we should turn the land into rice fields.
选项:
A:which
B:where
C:what 
D:that 
答案: 【that 

4、单选题:
 The problem ______ it is right or wrong has not yet been decided.
选项:
A: whether 
B:which 
C:if
D: that  
答案: 【 whether 

5、单选题:
We think it possible ________ the local government will be able to solve the housing problem.
选项:
A:for
B:when
C:that 
D:how
答案: 【that 


沉梦网络 » 2020知到答案 英语语法(吉林联盟)2074294 完整智慧树网课章节测试答案

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情