2020知到答案 An Introduction to the History of English Literature(2020春夏校内课) 完整智慧树网课章节测试答案-veiiccveiicc-沉梦网络

2020知到答案 An Introduction to the History of English Literature(2020春夏校内课) 完整智慧树网课章节测试答案

绪论 单元测试

1、单选题:
Men first came to Britain probably before the Great Ice Age, who were called____ or the stone age men.
选项:
A:Celts
B:Romans
C:Iberians
D:cave men
答案: 【cave men

2、单选题:
British recorded history began with the Roman Invasion.
选项:
A:F
B:T
答案: 【T

3、单选题:
The ancestors of the English people were the Normans.
选项:
A:T
B:F
答案: 【F

4、单选题:
The Anglo-Saxons were Christianized in the ____century.
选项:
A:7th
B:5th
C:6th
D:8th
答案: 【7th

5、单选题:
______ best represented the Elizabethan Age.
选项:
A:William Shakespeare
B:Queen Elizabeth
C:Thomas More
D:John Milton
答案: 【William Shakespeare

第一章 单元测试

1、单选题:
____ lived in the 7th century and was a cowherd of a monastery at Whitby.
选项:
A:Caedmon
B:Grendel
C:Beowulf
D:Cynewulf
答案: 【Caedmon

2、单选题:
____ learned to compose poems in his dream.
选项:
A:Grendel
B:Caedmon
C:Cynewulf
D:Beowulf
答案: 【Caedmon

3、单选题:
Beowulf was wounded while fighting with______ and then died.
选项:
A:Grendel’s mother
B:the Fire Dragon
C:Wiglaf
D:Grendel
答案: 【the Fire Dragon

4、单选题:
Romances were brought to England by the Normans.
选项:
A:T
B:F
答案: 【T

5、单选题:
Ballad is a story told in song, usually in ____ line stanzas, with the second and fourth lines rhymed.
选项:
A:8
B:2
C:4
D:6
答案: 【4

6、单选题:
Geoffrey Chaucer was the last important poet in the Middle English Literature.
选项:
A:F
B:T
答案: 【T

7、单选题:
Geoffrey Chaucer’s best known work today is The Canterbury Tales.
选项:
A:F
B:T
答案: 【T

8、单选题:
The Tabard Inn is in the southern suburbs of ____.
选项:
A:Stratford
B:London
C:Paris
D:Canterbury
答案: 【London

9、单选题:
Only____ tales were written in The Canterbury Tales due to Geoffrey Chaucer’s death in 1400.
选项:
A:124
B:24
C:21
D:120
答案: 【24

10、单选题:
The General Prolgoue was written in____.
选项:
A:couplet
B:alliteration
C:heroic couplet
D:ballad
答案: 【heroic couplet

第二章 单元测试

1、单选题:
The first theatre in London was called “The Theatre”, which was open to the public in 1576.
选项:
A:F
B:T
答案: 【T

2、单选题:
The most prominent dramatist of the University Wits was ____.
选项:
A:Robert Greene
B:Christopher Marlowe
C:John Lyly
D:Thomas Kyd
答案: 【Christopher Marlowe

3、单选题:
The Spanish Tragedy is the first ____ in English literature.
选项:
A:romance
B:historical play
C:revenge tragedy
D:comedy
答案: 【revenge tragedy

4、单选题:
William Shakespeare was once the shareholder of the____ theatre.
选项:
A:Globe
B:Hope
C:Rose
D:Swan
答案: 【Globe

5、单选题:
____ is a play of youth and love and combines a tragic situation with comedy and gaiety.
选项:
A:The Tempest
B:Henry V
C:Hamlet
D:Romeo and Juliet
答案: 【Romeo and Juliet

6、单选题:
____ is William Shakespeare’s longest play, and is considered among the most powerful and influential works of the world literature.
选项:
A:Othello
B:Mecbath
C:King Lear
D:Hamlet
答案: 【Hamlet

7、单选题:
In the soliloquy “To be, or not to be, that’s the question”, ___ realizes his own weakness.
选项:
A:Hamlet
B:Ophelia
C:Claudius
D:Gertrude
答案: 【Hamlet

8、单选题:
William Shakespeare’s sonnets were didicated to a Mr.____.
选项:
A:H. W.
B:W. H.
C:H.
D:W.
答案: 【W. H.

9、单选题:
In Sonnet 18, the poet compares his beloved to the ____ season
选项:
A:winter
B:spring
C:autumn
D:summer
答案: 【summer

10、单选题:
____ was the first Chinese translator to complete the translation of all William Shakespeare’s works by himself.
选项:
A:Liang Shiqiu
B:Wei Yi
C:Tian Han
D:Liang Qichao
答案: 【Liang Shiqiu


沉梦网络 » 2020知到答案 An Introduction to the History of English Literature(2020春夏校内课) 完整智慧树网课章节测试答案

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情