2020知到答案 电子商务英语 完整智慧树网课章节测试答案-veiiccveiicc-沉梦网络

2020知到答案 电子商务英语 完整智慧树网课章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
Which of the following refers to any disparity in relevant market information among parties in a transaction?
选项:
A:information asymmetry
B:unfair competitive advantage
C:imperfect competition
D:dynamic pricing
答案: 【information asymmetry

2、单选题:
Which of the following statements is true about the traditional tradeoff between the richness and reach of a marketing message prior to the development of the Web?
选项:
A:Marketing messages had little richness
B:The smaller the audience reached, the less rich the message
C:The larger the audience reached, the less rich the message
D:Richness was unrelated to reach
答案: 【The larger the audience reached, the less rich the message

3、单选题:
Which of the following is not a unique feature of e-commerce technology?
选项:
A:interactivity
B:social technology
C:information asymmetry
D:richness
答案: 【information asymmetry

4、单选题:
E-commerce is available just about everywhere and anytime. This is known as:
选项:
A:richness
B:information density
C:ubiquity
D:reach
答案: 【ubiquity

5、判断题:
Interactivity that enables product customization alters industry structure by decreasing the threat of substitutes.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、判断题:
Cost transparency refers to the ease with which consumers can find out the variety of prices in a market
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、多选题:
The unique features of e-commerce technology include:
选项:
A:Ubiquity
B:Specific standards
C:Global Reach
D:Richness
答案: 【Ubiquity;
Global Reach;
Richness

8、多选题:
The growth of social e-commerce is driven by_________.
选项:
A:social sign-on
B:network notification
C:integrated social commerce tools
D:sharing of products, services, and content on social accounts
答案: 【social sign-on;
network notification;
integrated social commerce tools;
sharing of products, services, and content on social accounts

9、单选题:
Which of the following is a leading platform for social e-commerce?
选项:
A:Amazon
B:eBay
C:Wikipedia
D:Facebook
答案: 【Facebook

10、单选题:
Which type of e-commerce generated the largest revenue?
选项:
A:B2B
B:B2C
C:C2C
D:M-commerce
答案: 【B2B

11、多选题:
Economists early visions about e-commerce include_________
选项:
A:a nearly perfect competitive
B:Information asymmetry would be greatly reduced
C:disintermediation
D:Consumers are not price sensitive
答案: 【a nearly perfect competitive;
Information asymmetry would be greatly reduced;
disintermediation

12、单选题:
Which of the following is not a characteristic of a perfect competitive market?
选项:
A:Price, cost, and quality information are equally distributed
B:A nearly infinite set of suppliers compete against one another
C:Customers have access to all relevant information worldwide
D:It is highly regulated
答案: 【It is highly regulated

13、单选题:
All of the following were visions of e-commerce expressed during the early years of e-commerce except:
选项:
A:a nearly perfect information marketspace
B:friction-free commerce
C:disintermediation
D:fast follower advantage
答案: 【fast follower advantage

14、多选题:
The Reinvention period is characterized by_________.
选项:
A:local economy
B:user-generated content
C:viral marketing
D:disintermediation
答案: 【local economy;
user-generated content;
viral marketing

15、单选题:
The early years of e-commerce are considered:
选项:
A:the most promising time in history for the successful implementation of first mover advantages
B:an economist’s dream come true, where for a brief time, consumers had access to all relevant market information and transaction costs plummeted
C:a stunning technological success as the Internet and the Web increased from a few thousand to billions of e-commerce transactions per year
D:a dramatic business success as 85% of dot-coms formed since 1995 became flourishing businesses
答案: 【a stunning technological success as the Internet and the Web increased from a few thousand to billions of e-commerce transactions per year

第二章 单元测试

1、判断题:
An e-commerce business model aims to use and leverage the unique qualities of the Internet, the Web, and the mobile platform.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、单选题:
Which of the following is an example of the affiliate revenue model?
选项:
A:QQ music
B:eBay
C:JD
D:Amazon
答案: 【Amazon

3、单选题:
Assume you are analyzing the market opportunity of a distance learning company, Learnmore.com, that creates education courses delivered over the Internet for the Fortune 1000 corporate market. Assume that the overall size of the distance learning market is $25 billion. The overall market can be broken down into three major market segments: Corporate, College, and Elementary/High School, each of which accounts for a third of the market. Within the Corporate market, there are two market niches: Fortune 1000, which accounts for 60% of the market, and all others, which together account for 40% of the market. What is Learnmore.com’s realistic market opportunity, approximately?
选项:
A:$5 billion
B:$6.6 billion
C:$165 billion
D:$25 billion
答案: 【$5 billion

4、单选题:
All of the following can be considered a direct or indirect competitor of Amazon except:
选项:
A:eBay
B:Apple’s iTunes Store
C:Walmart
D:Priceline
答案: 【Priceline

5、单选题:
All of the following may lead to a competitive advantage except:
选项:
A:less expensive suppliers
B:better employees
C:fewer products
D:superior products
答案: 【fewer products

6、判断题:
The single most important element of a business model is the management team responsible for making the model work.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、判断题:
Cooperation with key opinion leaders(KOL) has become the most popular marketing strategy for social media platforms and advertisers in China.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、单选题:
Which of the following is an example of a company using the content provider model?
选项:
A:Priceline
B:Netflix
C:Dell
D:eBay
答案: 【Netflix

9、单选题:
Which of the following is not a variation of the e-tailer business model?
选项:
A:bricks-and-clicks
B:virtual merchant
C:market creator
D:manufacturer-direct
答案: 【market creator

10、多选题:
Which of the following belong to major types of e-tailers?
选项:
A:virtual merchant
B:bricks-and- clicks
C:manufacturer-direct
D:Community providers
答案: 【virtual merchant;
bricks-and- clicks;
manufacturer-direct

11、多选题:
Service providers trade _________ for revenue.
选项:
A:Knowledge
B:Expertise
C:Capabilities
D:Products
答案: 【Knowledge;
Expertise;
Capabilities

12、判断题:
On-demand service companies are characterized by the free sharing of resources between the company and consumers.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

13、单选题:
A ______ is a digital network designed to coordinate the flow of communications among firms engaged in business together.
选项:
A:private industrial network
B:exchange
C:e-distributor
D:industry consortia
答案: 【private industrial network

14、多选题:
Which of the following companies are examples of industry consortia?
选项:
A:Bosch
B:Schaeffler
C:Ariba
D:Grainger
答案: 【Bosch;
Schaeffler

15、多选题:
Which of the following are true for Walmart’s network?
选项:
A:monitor the sales of their goods
B:monitor the actual inventory level of their goods
C:It is one of the largest private industrial networks in the world
D:one of the largest private industrial networks in the world
答案: 【monitor the sales of their goods;
monitor the actual inventory level of their goods;
It is one of the largest private industrial networks in the world;
one of the largest private industrial networks in the world


沉梦网络 » 2020知到答案 电子商务英语 完整智慧树网课章节测试答案

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情