2020知到答案 交互英语 完整智慧树网课章节测试答案-veiiccveiicc-沉梦网络

2020知到答案 交互英语 完整智慧树网课章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
Who said that Education is what remains after one has forgotten everything one has learned in school?
选项:
A:Barack Obama
B:Albert Einstein
C:Benjamin Franklin
D:Steve Jobs
答案: 【Albert Einstein

2、单选题:
What does the phrase catch Z’s mean?
选项:
A:get some sleep
B:catch the letter Z
C:catch a criminal
D:get rewarded
答案: 【get some sleep

3、单选题:
Which of the following is not an onomatopoeia?
选项:
A:giggle
B:murmur
C:laughter
D:chatter
答案: 【laughter

4、判断题:
Attending classes consistently may not always seem entirely necessary, but doing so will benefit you in the long run.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

5、判断题:
Joining clubs and societies will help you meet new people and will also look good on your current or future resume.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

6、单选题:
What does the phrase “by the skin of my teeth”mean?
选项:
A:narrowly or barely escape something bad
B:break the teeth to smallow
C:narrowly or barely win
D:break the skin
答案: 【narrowly or barely escape something bad

7、单选题:
How did Greece philosophy assess students?
选项:
A:assessed essays written by students
B:assessed one's personality
C:give a test
D:give a oral report
答案: 【assessed essays written by students

8、单选题:
What principle of assessment is Finnish education famous for ?
选项:
A:One test means everything.
B:Less is more.
C:Tests tell all.
D:Let it be.
答案: 【Less is more.

第二章 单元测试

1、判断题:
According to a famous saying,Fashion is in Europe, living is in America, but eating is in China.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

2、多选题:
Which two philosophies dominating Chinese culture greatly influence Chinese food culture?
选项:
A:Hinduism
B:Confucianism
C:Taoism
D: Buddhism
答案: 【Confucianism;
Taoism

3、单选题:
Which philosophy emphasize balanced diet a lot?
选项:
A:Confucianism
B: Buddhism
C:Yin-Yang philosophy
D:Philosophy of harmony
答案: 【Yin-Yang philosophy

4、单选题:
Which word can be used to describe experts in cooking and tasting food?
选项:
A:Foodie
B:Epicure
C:Narcissist
D:Diner
答案: 【Epicure

5、单选题:
Which of the following is NOT a punctuality-conscious country?
选项:
A:Brazil
B:USA
C:Japan
D:Switzerland
答案: 【Brazil

6、判断题:
“Moroccan time” can mean anything from being an minute up to an hour late for a personal meeting.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

7、判断题:
Giving the thumbs up to somebody in Greece is equivalent to being friendly.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

8、判断题:
Italians are masters of non-verbal communication
选项:
A:对
B:错
答案: 【

9、判断题:
Body language is always universal.
选项:
A:对
B:错
答案: 【

10、判断题:
In Muslim,it is offensive for a man to look a woman in the eye or even to glance at her in a more than cursory fashion.
选项:
A:对
B:错
答案: 【


沉梦网络 » 2020知到答案 交互英语 完整智慧树网课章节测试答案

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情