职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 全新版大学进阶英语综合教程I(邓海舒)(东莞理工学院城市学院)1452488167 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753-代刷啦网课小助手veiicc-沉梦博客

职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 全新版大学进阶英语综合教程I(邓海舒)(东莞理工学院城市学院)1452488167 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

Unit 1 Living Green

B2-U1 Quiz

1、单选题:
Which of the following can be referred to as a time signal?‎
选项:
A: after that  
B: as a result 
C: after all  
D:  in a word
答案: 【 after that  

2、单选题:
Inspectors were appointed to _______ into the affairs of the company.‌
选项:
A: require   
B: inquire
C: acquire
D: request
答案: 【 inquire

3、单选题:
Which of the following is a synonym of the verb “haul”?  ‏
选项:
A: tow
B: push 
C: press
D: lift
答案: 【 tow

4、单选题:
Which one of the following phrases is used when we draw conclusions?‎
选项:
A: In a nutshell 
B: For example
C: As a result
D: After all
答案: 【 In a nutshell 

5、单选题:
In which of the following sentences the conjunction “while” means “although” ?​
选项:
A: Strike while the iron is hot.
B: While he loves his students, he is very strict with them.
C: Please keep an eye on my bicycle while I’m away.
D:  I like dogs, while my wife hates them.
答案: 【 While he loves his students, he is very strict with them.

6、单选题:
Which of the following is a cleft sentence?‌
选项:
A: Mum made me a very tasty cake.
B: It was My mother who taught me how to make cakes.
C: It takes 45 minutes to roast a duck.
D: It is a delight experience to have hotpot on a cold winter day.
答案: 【 It was My mother who taught me how to make cakes.

7、单选题:
​“Off the grid” in the text means________.‎
选项:
A: far away from the city
B: outside the house
C: off limits
D: not dependent on public utilities, especially the supply of electricity
答案: 【 not dependent on public utilities, especially the supply of electricity

8、单选题:
Parallelism is regularly used to______________.​
选项:
A: list facts, ideas and events etc. in order to achieve certain rhetorical effect
B: compare one thing with another
C: summarize
D: introduce the main idea at the beginning
答案: 【 list facts, ideas and events etc. in order to achieve certain rhetorical effect

9、单选题:
‏Which of the following is personification?    ‎
选项:
A: The wind can be heard very clearly.
B: The wind has shifted from north to south.
C: The wind has turned into a storm.
D: The wind whistled outside the house.
答案: 【 The wind whistled outside the house.

10、单选题:
‎A topic sentence most often appears_________.‏
选项:
A: at the end of a paragraph
B: at the beginning of a paragraph
C: in the middle of a paragraph
D: somewhere near the end
答案: 【 at the beginning of a paragraph

Unit 2 Tales of True Love

B2-U2 Quiz

1、单选题:
‏On Christmas Day, family members usually __________ gifts to each other.‏
选项:
A: trade
B: exchange
C: change
D: sale
答案: 【 exchange

2、单选题:
‍Due to the aging problem, Chinese government has made a plan to extend the time for people to __________.‌
选项:
A: resign 
B: rest
C: retire
D: work
答案: 【 retire

3、单选题:
​While I was working in a fast-food restaurant, I constantly dreamt of being able to own one __________.​
选项:
A: finally
B: at last 
C: some days 
D: someday
答案: 【 someday

4、单选题:
​With the rising of China as a world power, the U.S. can no longer _________ the world.​
选项:
A: dominate
B: influence
C: occupy
D: command
答案: 【 dominate

5、单选题:
‎It is wonderful to see flowers _________ after a long bleak winter.​
选项:
A: grow
B: bloom
C: blink
D: wither
答案: 【 bloom

6、单选题:
‍Nutrition, sufficient sleep, and exercise are important for children’s _________.‎
选项:
A: body
B: brain
C: growth
D: memory
答案: 【 growth

7、单选题:
‍He can’t ______ the noise downstairs anymore.​
选项:
A: endure
B: keep 
C: listen
D: make
答案: 【 endure

8、单选题:
‏Human beings have had war ______ thr

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753


沉梦博客 » 职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 全新版大学进阶英语综合教程I(邓海舒)(东莞理工学院城市学院)1452488167 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情