职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 英语写作(东北电力大学)1451185193 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753-代刷啦网课小助手veiicc-沉梦博客

职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 英语写作(东北电力大学)1451185193 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

Study Resources I

A Quiz to Differentiate Synonyms

1、单选题:
​We are going to ___________ the kitchen by ten feet this year. ‎
选项:
A: extend
B: expand 
C: increase 
D: develop
答案: 【 extend

2、单选题:
‌They want to ___________ their sales by ten per cent next year. ​
选项:
A: extend 
B: increase 
C: expand 
D: enlarge
答案: 【 increase 

3、单选题:
‏The metal will __________ when we heat it. ‏
选项:
A: extend
B: increase 
C: broaden
D: expand
答案: 【 expand

Week 1 Course Introduction and an Overview of the Semester

A Quiz

Week 10 Elements of an Argument

A Quiz about Supports

1、多选题:
​Which of the following can serve as convincing evidence to support a claim?‍
选项:
A: Facts and statistics.
B: Quotations from authorities.
C: Personal experience.
D: Circular reasoning.
答案: 【 Facts and statistics.;
Quotations from authorities.;
Personal experience.

2、多选题:
​What does the writer often do to appeal to the audience’s need and / or values?‍
选项:
A: He or she often appeals to their ability of logical reasoning.
B: He or she often appeals to their standards for right or wrong and good or bad.
C: He or she often appeals to their patriotism and compassion for the needy.
D: He or she often appeals to the audience’s needs for safety and well-being.
答案: 【 He or she often appeals to their standards for right or wrong and good or bad. ;
He or she often appeals to their patriotism and compassion for the needy.;
He or she often appeals to the audience’s needs for safety and well-being.

A Quiz about Types of Claims

1、单选题:
‏The ozone layer is becoming depleted. The statement is a claim of ______________. ‌
选项:
A: fact 
B: definition 
C: value 
D: policy 
答案: 【 fact 

2、单选题:
​The invention of the Internet has led to great changes in modern life. This is a claim of ________________. ‏
选项:
A: definition 
B: value 
C: policy 
D: cause 
答案: 【 cause 

3、单选题:
‏Science fiction is more interesting than romance.  The statement makes a claim of _________________. ‎
选项:
A: fact
B: value 
C: definition 
D: policy 
答案: 【 value 

4、单选题:
​Everyone in China should have access to health care. This is a claim of __________________________. ​
选项:
A: fact 
B: value 
C: policy 
D: definition 
答案: 【 policy 

5、单选题:
​Love is not like a rummage sale, in which everyone tries to grab what he wants. It is more like a Christmas, in which gifts and thoughtfulness come just a little unexpectedly. This statement presents a claim of ______________________. ‌
选项:
A: fact 
B: definition 
C: policy 
D: value 
答案: 【 definition 

A Quiz about Warrants

1、单选题:
‏When will an argument be convincing?​
选项:
A: The audience shares the warrant, and the link between the claim and support is made.
B: The audience supplies an opposing warrant, and the link between the claim and support is not made.
C: The audience questions and disagrees with the assumptions, or unstated reasons.
D: The author and audience hold different cultural values or different social norms.
答案: 【 The audience shares the warrant, and the link between the claim and support is made.

Week 10 Introduction to Argumentation

A Quiz about Common Terms

1、单选题:
‍What is the central claim in an argument?​
选项:
A: It is an important subject that people are arguing about.
B: It is a statement that expresses the writer’s view about the topic.
C: It is the topic sentence of a paragraph

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753


沉梦博客 » 职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 英语写作(东北电力大学)1451185193 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情