职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 大学英语Ⅲ(滨州医学院)1461328171 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753-代刷啦网课小助手veiicc-沉梦博客

职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 大学英语Ⅲ(滨州医学院)1461328171 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

Lesson Five Job and Career (Listening & Speaking) and When work is a pleasure (Reading & Writing)

Quiz for Unit Five

1、单选题:
‏In order to plan for the future career, a student should have a good understanding of his/her ________.‎
选项:
A: qualifications
B: interests
C: goals
D: all of the above
答案: 【 all of the above

2、单选题:
‎We can use the following words except “________” when discussing possibilities.‎
选项:
A: perhaps
B: definitely
C: maybe
D: probable
答案: 【 definitely

3、单选题:
‍Which of the following is NOT a common kind of job interview?‌
选项:
A: Email interview
B: Telephone interview
C: Video interview
D: Face-to-face interview
答案: 【 Email interview

4、单选题:
‎What might be a proper answer when being asked about your weaknesses during a job interview?​
选项:
A: My only weakness is that I am such a perfectionist
B: I am in lack of the desire to advance
C: I don’t have good communication skills
D: I am still learning to analyze cases from a grand perspective
答案: 【 I am still learning to analyze cases from a grand perspective

5、判断题:
‏During job interviews, men should wear a suit and tie and women should not wear make-up.‍‏‍
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

6、判断题:
​When introducing yourself in a job interview, you should be as comprehensive as possible.​​​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

7、判断题:
‌During a job interview, the language should be straightforward and positive.‏‌‏
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

8、判断题:
‏Volunteering has been enjoying great popularity among people all over the world due to the ideal of promoting goodness and mutual help among human beings.‎‏‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

Lesson One Family (Listening & Speaking) and Success (Reading & Writing)

Quiz for Unit One

1、单选题:

Choose the correct answer according to the picture. 

中国大学MOOC 大学英语Ⅲ(滨州医学院)1461328171 最新慕课完整章节测试答案

​选项:
A: He is overweighed and with round belly
B: He is skinny and with brown hair
C: He is muscular and with round eyes
D: He is fat and with big mouse
答案: 【 He is overweighed and with round belly

2、单选题:

Choose the appropriate description for the picture.

中国大学MOOC 大学英语Ⅲ(滨州医学院)1461328171 最新慕课完整章节测试答案

‏选项:
A: She has blond hair and a freckled face
B: She has crystal clear eyes and fair complexion
C: She has wavy hair and pale skin color
D: She has a ruddy face and straight hair
答案: 【 She has crystal clear eyes and fair complexion

3、单选题:

Choose the correct answer according to the picture

中国大学MOOC 大学英语Ⅲ(滨州医学院)1461328171 最新慕课完整章节测试答案

‍选项:
A: This girl has curly hair and dark skin color
B: This girl has gray hair and fair skin color
C: This girl has straight hair and pale skin color
D: This girl has short hair and light skin color
答案: 【 This girl has curly hair and dark skin color

4、单选题:
‏Which of the following is a negative description of a person?​
选项:
A: Maybe they think it is stubborn, but I like her persistence.
B: The chubby boy has a freckled face and curly hair.
C: Sometimes a person can be really mean and picky.
D: Lucy is a disciplined and straight A student in her class.
答案: 【 Sometimes a person can be really mean and picky.

5、单选题:
‍_________ family includes all relatives in close proximity, such as grandparents, aunts, uncles, and cousins.​
选项:
A: Single-parent
B: Blended
C:  Nuclear
D: Extended
答案: 【 Extended

6、单选题:
‍________ family has a step-mon, a step-dad, and even step-siblings.‌
选项:
A: Childless
B: Nuclear
C: Blended
D: Extended
答案: 【 Blended

7、单选题:
​Which of the following words is NOT the word that is associating with women according to the conservative ideas?‍
选项:
A: breadwinner
B: housemaker
C: femininity
D: caretaker
答案: 【 breadwinner

8、单选题:
​Which of the following statements is NOT appropriate?‎
选项:
A: Women’s increasing participation in the work force t

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753


沉梦博客 » 职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 大学英语Ⅲ(滨州医学院)1461328171 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情