职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语口语(安康学院)1455510166 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753-代刷啦网课小助手veiicc-沉梦博客

职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语口语(安康学院)1455510166 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

Chapter 1 Introduction & fun to improve your speaking (介绍&趣味提升口语)

Make a choice (Chapter 1 )

1、单选题:
‍“Can you can a can as a caner can can a can” is a ‍
选项:
A: riddlre
B: introduction
C: tongue twister
D: tongue twister and riddle
答案: 【 tongue twister

2、单选题:
‎What runs but never walks?‍
选项:
A: People
B: A tree
C: Water
D: Milk
答案: 【 Water

3、单选题:
‏Guessing riddles  is similar to ___‎
选项:
A:  asking questions.
B: singing songs 
C: practice tongue twisters.
D:  working on puzzles.
答案: 【  working on puzzles.

4、单选题:
‎”A _ fisher named Fisher  failed to fish any fish on Friday” is the tongue twister we learnt.‍‎‍
选项:
A: finnish
B: Finnish
C: Fish
D: fish
答案: 【 Finnish

5、单选题:
‏If we want to have a longer talk about interst,the wiser way is that we do more in _‌
选项:
A: answering
B: asking questions
C: silence
D: listening
答案: 【 asking questions

6、单选题:
‍Which of the following is not in the teaching video  of tongue twister?‌
选项:
A: Betty beat a bit of butter to make a better butter.
B: We surely shall see the sun shine  soon.
C: She sells sea shells on the seashore, and shells she sells on the seashore are all sea shells I am sure
D:  I saw a kitten eating chicken in the kitchen.
答案: 【 She sells sea shells on the seashore, and shells she sells on the seashore are all sea shells I am sure

7、单选题:
‎What is the game at the begining of the tongue twister teaching video?​
选项:
A: Practicing tongue twister.
B: Passing on the words.
C: Guessing riddles.
D: Passing on the cards
答案: 【 Passing on the words.

8、单选题:
‎Which of the following is  in the teaching video  of tongue twister?‎
选项:
A: Big black bug bit a big black bear, made the big black bear bleed blood.
B: Betty beat a bit of butter to make a better butter.
C: The shells she sells on the seashore are all sea shells I am sure.
D: I know. you know. i know that you know. i know that you know that i know。
答案: 【 Betty beat a bit of butter to make a better butter.

9、判断题:
‍we have to mix business and pleasure,which means in leasure time we’d better talk something on interst.​
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

10、判断题:
​So long as I finish watching the teaching video here,my English speaking and listening in business will be improved a lot. ‌
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 错误

11、判断题:
​In the teaching video of  Mixing business and pleasure,all the listening materials are dialogue, no individual statements.‎
选项:
A: 正确
B: 错误
答案: 【 正确

云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753


沉梦博客 » 职教云代刷脚本-智慧职教代刷代看客服QQ1459753中国大学MOOC 商务英语口语(安康学院)1455510166 最新慕课完整章节测试答案云课堂智慧职教代刷-智慧职教职教云代看客服QQ1459753

提供最优质的资源集合

立即查看 了解详情